O FIRMIE

 

Jesteśmy producentem dodatków przeznaczonych dla cukierni, piekarni, lodziarni i gastronomii : owoców w żelu (termostabilnych lub do zastosowania na zimno), owoców w żelu deserowych (naturali), variegatur, owoców kandyzowanych, jabłek prażonych,  nadzień owocowych, marmolad.

 

Współpraca z  certyfikowanymi dostawcami surowców decyduje o wysokiej jakości naszych produktów, które wyróżniają się  oryginalnym smakiem, naturalnym kolorem, oraz strukturą zachowanych owoców.

 

Na indywidulne życzenie klienta możemy modyfikować nasze receptury .

 

Dodatkowo zajmujemy się  dystrybucją owoców mrożonych, pomad wodnych,  mieszanek  do ciast. 

 

W 2019 r. uzyskaliśmy certyfikat  IFS GLOBAL MARKETS-FOOD 
w zakresie produkcji owoców w żelu i frużelin.

 

 

BATUS POLSKA sp. z o.o.
Zakład: ul Pielęgniarska 5, 51-180 Wrocław,
e-mail:
batuspolska@gmail.com
Tel. 668 116 178, 693 430 310